Лечението на американскя президент Доналд Търмп от ковид-инфекцията е струвало 100

...
Лечението на американскя президент Доналд Търмп от ковид-инфекцията е струвало 100
Коментари Харесай

Лечението на Тръмп струвало 100 000 долара

Лечението на американскя президент Доналд Търмп от ковид-инфекцията е коствало 100 000 $, заяви Ню Йорк Таймс.

Според лекарите на президента той няма признаци на болестта към този момент над 24 часа и няма тресчица от 4 дни. Американският президент направи ново видеообращение от Белия дом, в което похвали медиците, които са го лекували. Той добави, че е бил лекуван с Редженерон, като съгласно него резултатът е бил необикновен. Тръмп акцентира, че медикаментът е бил повече лек, в сравнение с мярка за облекчение на признаците. В момента има задоволителна наличност от този медикамент, увери американският президент и добави, че е одобрил разпространяването и използването му.

„ Подготвил съм позволение за незабавното му разпространяване и ще го подпиша неотложно. Така положението ви ще се усъвършенства бързо, доста бързо! “, изясни той като се обърна към болните от вируса.

В обръщението си Тръмп назова болестта с ковид „ благословия от Господ “, защото по този метод е схванал за невероятния резултат на медикамента Рдженерон.

Тръмп разгласи, че е болен от COVID-19 на 2 октомври, малко след първия ефирен спор с съперника за президентските избори Джо Байдън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР